More simply, WordPress is what you use when you want to work with your blogging software, not fight it.

Wat meer had ik nodig om mijn plekje op het internet tot stand te brengen ? Helaas met wordpress alleen was ik niet tevreden, dus ging ik naar andere dingen op zoek. Hieronder een klein overzicht waardoor mijn boarderline tot stand kwam.

Door gebruik te maken van Extjs kan je zelf de layout zetten zoals je wilt, wil je de rechterkant niet zien of  liever de linkerkant ? Klik op de << of >> van de panels en ze zijn verborgen. terughalen kan zowel tijdelijk als permanent door respectievelijk op de balk of << >> te klikken.

Ook is het mogelijk om de breedte van de panels aan te passen, versleep de rand van een panel om zo een beter overzicht te krijgen.

Je voorkeur wordt bijgehouden zodat je dit maar 1x hoeft te doen als je beslist om terug te komen.

Net zoals het internet zal deze blog in constante vorm van vernieuwing en aanpassing zijn, laat ons hopen dat het een mooi vooruitzicht bied. ­čÖé

  One Response to “WordPress is what you use when you want to work with your blogging software”

  1. Gratz Ceeke, on your blog.

    I just know a lot of cool stuff will appear here over time !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

 
© 2012 Ceekes boarderline Suffusion theme by Sayontan Sinha